lauantai 8. elokuuta 2015

Onko Rosatom-Fennovoima -hanke tehnyt Suomesta valehtelijoiden valtion?

Suomen kansan seuratessa tragikoomista Fennovoima-Rosatom -ydinvoimahanketta on monen uutisia seuranneen mieleen varmaankin noussut sama kysymys: onko väkisin elvytetty hanke tehnyt maastamme valehtelijoiden tukikohdan?

Kansa on kyllä jo muissakin hankkeissa tottunut siihen, että poliitikot valehtelevat, suoraan tai välillisesti. Mutta kun johtavat ministerimme vaihtavat mielipidettä ja "ehdottomia takarajoja" kuin kyseessä olisi jokin tosi-TV-pudotuspeli, alkaa tavallista kansalaistakin jo kunnolla sapettaa. Kenenkä äänillä ja millä perusteilla tuollaiset henkilöt ovat eduskuntaan nousseet!
(Olli Rehn - ennen vaaleja: http://www.hs.fi/talous/a1411871355868?jako=f229aa2048dd4edbbca4d8da5c8eacf9&ref=tw-share   )Entä sitten high tech -ydinvoimayhtiön tiedottajat ja toimitusjohtajat, jotka vaihtavat lausuntoa joka päivä kuin kylännaiset puseroa ennen juhliin lähtöä: mikä nyt sattuisi kuulijoita kulloinkin miellyttämään, - minkä väristä totuusmuotia tänään päälle!

(Fennovoiman puna-sini-valkoinen valhe: http://www.suomenmaa.fi/etusivu/7562407.html  )
Mutta kun viranomaisjohtajat kiertävät suoran kysymyksen tai vastaavat totuudenvastaisesti, alkaa herätä kysymys koko johtavan virkamieskuntamme tilasta.


(MTV:n videokooste mielenosoituksesta:  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/live-klo-12-00-mtv-seuraa-fennovoiman-ydinvoimalahanketta-vastustavaa-mielenosoitusta/5252730   )

Olin seuraamassa, kuvaamassa ja videoimassa Helsingissä 6.8.2015 järjestettyä Fennovoima-hankkeen vastaista mielenosoitusta, jossa järjestäjinä oli useita ympäristöjärjestöja Suomesta ja Ruotsista. Rauhanomaisen mielenosoituksen tarkoituksena oli saada hallitus luopumaan rakennusluvan myöntämisestä Fennovoiman hankkeelle.
Mielenosoitus sujui hyvin, kunnes poliisit yhtäkkiä sitoivat ja pidättivät yhden mielenosoituksen musiikkiryhmän jäsenistä. Kun kysyin poliisioperaatiota johtavalta poliisiviranomaiselta pidätettiinkö  täällä joku bändinjohtajista vai mitä täällä tapahtui, hän vastasi: " Ei, ei tapahtunut mitään."(Täällä voit kuunnella keskustelun Youtube-videolta -15s.  https://www.youtube.com/watch?v=RmwfH82jpIg&feature=youtu.be  )Miksi operaatiota johtava poliisiviranomainen puhuu vaihtoehtoisen median edustajalle selvästi totuudesta poikkeavasti? Kuuluuko se oikeusvaltion periaatteisiin vai olemmeko siirtyneet post-Fennovoima -tiedotuskulttuuriin?

Onko tämä seuraava vaihe ydinvoima-plutoniumtalouden joukkojenhallinnassa?


Ennustan valheeseen perustuvalle yhteiskunnalle romahdusta - ennemmin tai myöhemmin.

Nyt olisi Suomessa Energiaremontin lisäksi Totuudellisuusremontin aika!


JPS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti