maanantai 2. huhtikuuta 2012

Fukushiman prefektuurin cesium-laskeuma kohonnut koko ajan ja on nyt 10-kertainen viime syyskuuhun verrattuna

Huolimatta siitä, että Suomen ydinteknouskovaiset päättäjät ja talousmiehet kumartavat syvään olkiluodon ja hanhikiven temppelien säteilyjumalille ja uskonnollisia kiistoja lietsovalle jumalhaudalleen, onkalon peruskalliopyhätölle, kaukaisen Japanin asukkaat joutuvat toteamaan kyseisen epäjumalan vihan syttyneen heihin yhä kiihtyvällä raivolla.


Fukushima - Futaban radioaktiivisen Cesiumin laskeuma on koko ajan lisääntynyt ollen nyt noin kymmenkertainen verrattuna viime syyskuuhun vasta julkaistujen virallisten laskeumatietojen perusteella eli helmikuun 2012 laskeuma oli 33.300 MBq/km2, kun se viime syyskuussa oli "vain" 3.520 MBq/km2. Se on myös liki kaksinkertainen verrattuna viime vuoden kesäkuuhun, 15.250 MBq/km2, jolloin reaktorit vielä höyrysivät ja savusivat näkyvästi.

Linkki (engl.) - ENENEWS:  http://enenews.com/new-fukushima-monthly-fallout-10-times-higher-last-september

Fukushiman onnettomuus ei vielä ole ohi ja niinkuin tunnettu ydinvoimainsinööri Arnie Gundersen totesi SolarIMG:n podcastissa: " Se ei häviä mihinkään, aivan kuin jossain kauhuelokuvassa, jossa olento aina vain nousee haudastaan. Kun sinulla on lastenlapsia, he vielä purkavat Fukushimaa" (onnettomuusreaktoreja). (Suomennus allekirjoittaneen).

Linkki- ENENEWS-SolarIMG podcast: http://enenews.com/nuclear-expert-fukushima-daiichi-like-horror-movie-creature-keeps-coming-grave-going-away-video


Muutos parempaan NRC: n valvontapolitiikassa? San Onofren ydinvoimalan kaksi reaktoria toistaiseksi uudelleenkäynnistyskieltoon NRC:n päätöksellä.

Syöpyneet höyrygeneraattorien putket suuri turvallisuusriski. Muutamat paikallisviranomaiset vaativat voimalan sulkemista turvallisuussyistä. Paikalliset asukkaat ja työntekijät huolissaan laitoksen turvallisuudesta. Liittovaltion valvontaviranomaisen antama käyttöönottokielto ennenkuulumattoman voimakas toimenpide. Aikaisemmin ydinvoimayhtiöt usein jättäneet NRC:n huomautukset huomioimatta. Onko linja oikeutetusti tiukkenemassa.
Videolinkki(engl.) - ENENEWS - FOX 5 San Diego: http://enenews.com/fox-san-diego-unprecedented-san-onofre-forbidden-reopening-weve-really-never-feds-drastic-step-locals-stunned-alarmed-video

JPS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti