lauantai 10. joulukuuta 2011

Fukushiman läpisulaneiden reaktorisydämien tilasta ja olinpaikoista ei varmuutta

Japanin FD-ydinvoimalan reaktorien sulaneet sydämet hukassa!

Tutkijoilla ei vieläkään - kolme neljännesvuotta onnettomuudesta - ole tietoa reaktoripolttoaineen olinpaikasta ja lämpötilasta. Arvailuja on esitetty, mutta korkean säteilyn ja vetyräjähdysvaaran vuoksi reaktorien sisälle ei ole päästy kurkistamaan. Japanilaisen NHK:n kommentaattorin mukaan pelkkä tyhjien reaktoripaineastioiden lämmön mittaaminen ei ole tae reaktorin siirtymisestä kylmäsammutettuun tilaan. Koko termi koskeekin vain toimivaa, ehjää ydinvoimalaa, ei räjähtänyttä, polttoaineensa laavamaiseksi massaksi sulattanutta onnettomuusvoimalaa:
Noryuki Mizuno -NHK-videolla-ENENEWS:
 

FD -reaktorin tietokoneohjelmistossa oli vieras haittaohjelma onnettomuuden sattuessa. Tapaus paljastui, kun sähkönsaannin täydellisesti menettänyt ydinvoimala sai tietokonejärjestelmänsä toimimaan armeijan helikopterilla paikalle kiidätetyn japanilaisen tietokoneasiantuntijan avulla - Fukushima Diary:

http://fukushima-diary.com/2011/12/breaking-news-programmer-of-fukushima-confesses-fukushima-had-a-cyber-attack/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+FukushimaDiary+%28Fukushima+Diary%29

FD-onnettomuusreaktoreissa 1 ja 2 havaitut repeämät paineastioissa saattoivat syntyä jo maanjäristyksessä ennen tsunamia. Jäähdytysvettä vuosi läpi seitsemän kuutiometriä tunnissa. - NISA-EX-SKF:

http://ex-skf.blogspot.com/2011/12/fukushima-i-nuke-plant-nisa-admits-to-7.html

 "Tuntuu, kuin minut olisi ryöstetty"
Ensimmäinen japanilainen astronautti -Toyohiro Akiyama, 69 - joutui luopumaan maatilastaan vuorilla ja aloittamaan kaiken alusta Fukushiman onnettomuuden vuoksi - Asahi Shimbun:

http://ajw.asahi.com/article/0311disaster/life_and_death/AJ201112070036

Suomalainen joulupukki vieraili Fukushiman lasten luona - Asahi Shimbun:

http://ajw.asahi.com/article/0311disaster/life_and_death/AJ201112080013

John Lennonin leski Yoko Ono vieraili Fukushiman alueella - Asahi Shimbun:Ranskalaisen tutkimuslaitoksen raportin  ja amerikkalaistutkijoiden mukaan Fukushiman onnettomuus on maailman pahin merta saastuttanut ydinonnettomuus IRSN -France -Simplyinfo/ENENEWS:

http://www.simplyinfo.org/?p=3818

http://enenews.com/unconstrained-radiation-discharge-ocean-coming-groundwater-reactors-complete-melt-surprising-study

Fukushiman prefektuurin säteilytilanne karkaa hallinnon kontrollista Greenpeacen säteilyasiantuntijan mielestä -ENENEWS:

http://enenews.com/radiation-expert-back-from-japan-it-is-clear-that-the-situation-in-fukushima-is-rapidly-spinning-out-of-control-govt-doesn%e2%80%99t-know-how-to-deal-with-the-massive-contamination

Yhdysvaltain ydinvalvontakomission NRC:n puheenjohtajan Gregory Jaczkon eroa vaadittu hallitukselle ja presidentille suunnatussa valituksessa, jonka ovat allekirjoittaneet komitean neljä muuta jäsentä. Jaczkoa on sýytetty omavaltaisuudesta ja vanhempien asiantuntijoiden halveksimisesta tietojen pimittämisestä ja ilmapiirin kiristämisestä. Jaczko taas on vastannut olevansa huolissaan siitä toteutuuko NRC:n tehtävä kansalaisten turvallisuuden valvojana riittävästi. Jaczko on ilmeisesti vastoin komission muiden jäsentyen tahtoa vaatinut terhakkaampaa puuttumista Fukushiman esilletuomiin ydinturvallisuutta vaarantaviin kysymyksiin amerikkalaisessa ydinvoimateollisuudessa. Jaczkoa syytettiin myös omavaltaisesta USA:n julistamisesta hätätilaan Japanin onnettomuuden vuoksi maaliskuussa 2011 -
TheHill/Huffingtonpost:

http://thehill.com/blogs/e2-wire/e2-wire/198519-top-nuke-regulators-tell-white-house-of-grave-concerns-with-nrc-chairman-jaczko

http://www.huffingtonpost.com/2011/12/09/gregory-jaczko-nuclear-regulatory-commission_n_1140404.html

Päivän outo juttu: Mutaatioita vai risteymiä? Jättiläiskokoiset susikoiran kokoiset japanilaiset supikoirat raatelevat kuolleita eläimiä Fukushiman alueella.
Japanissa tavataan Wikipedian mukaan kaksi supikoiralajia : hondo-tanuki (Nyctereutes procyonoides viverrinus), ja ezo-tanuki (Nyctereutes procyonoides albus).   Japanilaisen lehden Japan Times Weekly  toimittaja Yoichi Shimatsu on huolestunut villien kummajaisten mahdollisesta aggressiivisuudesta ihmisiä kohtaan ja tautien leviämisestä alueella:

http://enenews.com/strange-mutated-vampire-dogs-attacking-humans-a-concern-for-former-editor-of-japan-times-weekly-who-has-house-in-mountains-these-are-the-animals-im-really-worried-about-audio JS SOLARWINDADMIN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti